Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért a kókusz ?

2011.07.09

 

Egészségház

A webáruházból szeretettel ajánlom a "Barco" kókuszolajat !

A kókuszzsír használata gazdaságos, mert kevesebb zsiradék kell a sütéshez, főzéshez. A kókuszzsírral Ön nem csak egy sütő zsiradékot vásárol, hanem egy egészség javító és megőrző különleges anyagot, ami hosszútávon segíti a betegségek megelőzését is.

A szív és érrendszeri betegségek megelőzése mellett a további előnyei:

* Immunerősítő
* Segíti a fogyást és javítja a pajzsmirigy alulműködést
* Gomba, baktérium és vírusölő de a bélflóra baktériumait nem bántja.
* Segíti a Candida gomba elpusztítását
* Segíti a tápanyagok felszívódását
* Javítja az inzulin felszabadulását és csökkenti a glikémiás indexet
* Nem emeli a rossz kolesztein szintet
* Máj epe gyomor és bélbetegségeknél csak ez a zsír ajánlott
* Ízletesebbé teszi az ételt, mert zsír ezért a fűszerek íze jobban érvényesül az ételekben,
* Könnyen beilleszthető a napi használatba
* Igazi energia bomba ezért serkentő szer helyett is használható( kávé stb)
* Kiváló haj és bőrszépítő anyag